Stebro Bagagewagen Verhuur

Praktisch op vakantie met onze bagagewagens

Stebro Bagagewagen Verhuur

Praktisch op vakantie met onze bagagewagens

Waarom Stebro Verhuur

=

Moderne Bagagewagens.

=

Flexibele haal- en brengtijden.

=

Persoonlijk contact.

=

Flexibele huurperiodes.

Stebro Verhuur biedt sinds 2009 bagagewagens aan ter verhuur. De bagagewagens komen vooral erg goed tot hun recht op vakantie. Zo zijn het mooie strakke wagens en is het bagagecompartiment beveiligd met meerdere sloten. Ook zijn de bagagewagens erg licht door het aluminium materiaal, het is dus makkelijk manoeuvreren met de wagen vooral wanneer deze afgekoppeld is.

Wij bieden vier types aan, het verschil tussen deze types is de grootte. Met ons kleinste type kunt u al 860 liter meenemen, voldoende voor een gezin van vijf. Voor iedereen hebben wij de juiste bagagewagen voor op vakantie.

 

Bekijk onze beschikbare modellen

Wij zijn met de aanhanger naar Kroatië geweest. We gingen in het weekend vroeg weg, dit was gelukkig geen probleem met het ophalen. Dirk gaf nog een goede instructie hoe de bagagewagen en sloten etc. te gebruiken en we konden op weg. Het was de eerste keer met een aanhanger, maar tijdens het rijden merkte ik eigenlijk niet dat er nog een karretje achter de auto hing. Ik mag van Dirk geen aanhanger zeggen want het is natuurlijk een ‘Bagagewagen’ ;-). Verder was het goede service en volgend jaar huren wij sowieso weer!

Eduard van der Zeil

De bagagewagen was voor ons een grote koffer eigenlijk. Op de camping hadden wij hem neergezet en bewaarde hier onze spulletjes in. Hij is licht dus goed te manoeuvreren. Verder had Julian ons uitgelegd bij het ophalen hoe alles in zijn werk ging en dit was allemaal hartstikke helder. We gingen dus al vol vertrouwen al op reis. Verder eigenlijk geen aanmerkingen, het zijn mooie wagens en ’they do the job’.

Leon ter Heiden

Ik ben zeer tevreden over Stebro Verhuur. De bagagewagens zagen er mooier uit dan ik dacht en het was ook erg handig dat het bagagecompartiment met sloten af te sluiten is en gelukkig zijn deze bagagewagens wél waterdicht, hier had ik vorige vakantie nogal wat problemen mee bij een ander verhuurder. Ik had type IV gehuurd die was eigenlijk veel te groot, maar mocht er gezinsuitbreiding komen is er in ieder geval altijd een passende bagagewagen.

Victor Buijs