Aanhanger Rotterdam vakantie

Rotterdam aanhanger verhuur.
De vakantie staat weer op het punt van beginnen en op de plek van bestemming is alles al geregeld. Alleen moet er nog geregeld worden hoe u al die bagage in de auto gaat passen. Wordt het proppen en oncomfortabel zitten, of kiest u toch voor een mooie aanhanger zodat u gemakkelijk op reis gaat.

Aanhanger Rotterdam.
Wij bieden vier verschillende aanhangers speciaal voor uw vakantie. Deze aanhangers zijn niet zomaar speciaal voor de vakantie, ze hebben namelijk een aantal features die erg goed van pas komen! Zo is elke aanhanger voorzien van sloten, niet alleen voor de aanhanger zelf (wielklem en disselslot), maar ook voor het bagagecompartiment die beveiligd is met 2 aparte ingebouwde sloten. De aanhanger en de bagage is dus altijd veilig! Verder is het natuurlijk ook belangrijk dat uw bagage droog in de aanhanger ligt. Dat is uw bagage in onze aanhangwagens! Elke aanhanger heeft namelijk rondom aan de binnenkant rubbers zitten. Hierdoor zijn de aanhangwagens 100% waterdicht.

aanhanger rotterdam huren

Aanhanger huren Rotterdam

Aanhanger verhuur.
Uw vakantie aanhanger kunt u voor de regio Rotterdam ophalen in Nieuwerkerk aan den Ijssel, of Krimpen aan de Lek. U kunt via reserveren eenvoudig uw aanhanger uitkiezen en de reservering maken. Ook is het mogelijk fietsdragers en/of lastdragers te huren, neem contact met ons op voor de prijzen. Vind hier de prijzen van de aanhangers.

Vakantie verhuur Rotterdam

Regio Rotterdam.
Elke aanhanger kan worden opgehaald in Nieuwerkerk aan den Ijssel / Krimpen aan de lek. Beide zijn in de regio Rotterdam. Nieuwerkerk ligt pal aan de A20 en is 10 minuten rijden. Krimpen ligt aan het verlengde van de Algera brug en is tevens rond de 10 minuten rijden. De ophaaltijden en dagen zijn flexibel, dat betekent dat buiten werktijd en in het weekend de aanhangers kunnen worden opgehaald en teruggebracht.

Wanneer u de reservering definitief heeft gemaakt door de aanbetaling van €50,- is de aanhangwagen definitief gereserveerd in de betreffende periode op uw naam. Tijdens het ophalen krijgt een korte instructie hoe alles werkt en beantwoorden wij graag uw verdere vragen. In de prijs zit praktisch alles al inbegrepen, u hoeft alleen zelf een witte kentekenplaat mee te nemen. Als alles duidelijk is kunt u veilig op vakantie met de aanhanger.

 

Adres Nieuwerkerk:

Nieuwerkerk aan den Ijsel
Rietveen 6
2912 SK

Adres Krimpen:

Krimpen aan de Lek
Molendijk 88
2931 SE