Bagagewagen Gouda verhuur

Bagagewagen Gouda verhuur.

U gaat binnenkort op vakantie en kan niet alle bagage in de auto kwijt. Dan is het handig om een bagagewagen te huren. Op deze manier kunt u meteen al uw bagage kwijt en houdt u ruimte in de auto over. Tevens kunt u bij ons fietsdragers los huren. hierdoor kunt u twee fietsen op de bagagewagen monteren, ideaal voor de vakantie. Voor dit alles kunt u Gelukkig in de regio Gouda bij ons terecht.

bagagewagen gouda huren

Bagagewagen Gouda

Onze bagagewagens zijn ideaal voor op vakantie. Ze zijn licht, beveiligd met meerdere sloten en zien er netjes uit. Onze bagagewagens zijn van het merk Anssems, zie voor een indruk van de bagagewagens de foto’s van onze modellen. U heeft voor onze bagagewagens geen speciaal rijbewijs nodig. U mag haar gewoon achter de auto hangen en de weg op. U kunt de bagagewagens ophalen op onze locatie in Nieuwerkerk aan den Ijssel, vlakbij Gouda. Wij hanteren flexibele ophaal- en brengtijden. Buiten werktijden en in het weekend behoort dus tot de mogelijkheden.

Vakantie bagagewagen

U gaat bijna op vakantie en moet eerst alleen nog even de bagagewagen ophalen. Zoals vermeld kunt u dit flexibel met ons regelen. Wanneer u er bent zullen wij de belangrijke informatie over de wagen u vertellen. Samen hangen we hem aan de auto en zorgen ervoor dat alles correct zit. U krijgt zoals gezegd ook meerdere sloten mee, waaronder een disselslot en een wielklem dit zullen we ook goed uitleggen. Wanneer alles duidelijk is, is de uitgifte klaar en kunt u zorgeloos op vakantie!

Reserveer tijdig, vooral in de vakantieperioden zitten wij snel vol. Voor uw reservering kunt u contact opnemen via speciale reserveren pagina. Uiteraard kunt u hier ook voor overige vragen terecht.

Adres Gouda (Nieuwerkerk)

Straat: Rietveen 6
Postcode: 2912 SK
Plaats: Nieuwerkerk aan den Ijssel