Bagagewagens vakantie

Type I

1m80 (L) x 1m (B) x 48 cm (H)

Type II

2m (L) x 1m (B) x 48 cm (H)

Vakantie Bagagewagen

Bagagewagens voor uw vakantie in elke maat denkbaar. Onze bagagewagens varieren van 860 liter inhoud tot maar liefst 1500 liter inhoud. Er is dus altijd een bagagewagen die uw bagage kan vervoeren. De vakantie bagagewagens zijn op te halen in Rotterdam & Gouda.

bagagewagen huren

Anssems Bagagewagen

De bagagewagens zijn van het merk Anssems, dit merk zit in het luxere segment van de markt. Dit kenmerkt zich door lichtgewicht materiaal, de klep is af te sluiten met meerdere ingebouwde sloten, waterdicht materiaal door de rubbers rondom en een strakke uitstraling. Stebro Verhuur voert ook geen reclame op de bagagewagens zelf. Uw bagage neemt u dus altijd veilig en droog in stijl mee op vakantie.

De bagagewagens die u kunt huren zijn ongeremde bagagewagens met een 750 kilogram as. De bagagewagens zijn van aluminium, hebben een enkele as en twee grote 13 inch wielen. De gesloten aanhanger loopt hierdoor zeer licht en zelfs met lading erop is de gesloten aanhanger makkelijk verplaatsbaar want er zit een neuswiel op. De Anssems bagagewagens zijn zelfs door de ANWB als beste uit de test gekomen. De ANWB schrijft “tot in detail perfect afgewerkt”. Als enig nadeel werd genoemd:“Er zit wel een lichte as (500 kg) onder met een beperkt laadvermogen(352 kg)”. Maar dat geldt niet voor de gesloten aanhangers die u van Stebro Verhuur kunt huren want deze hebben een 750 kg as, het laadvermogen is daardoor circa 500 kg.

Vakantie verhuur accessoires

U kunt bij ons meteen op reis want wij bieden alle belangrijke accessoires inclusief in de prijs. Veiligheid is erg belangrijk zowel voor de bagagewagen zelf als uw bagage. U krijgt dan ook een wielklemslot, disselslot, twee sloten voor de bagageruimte en een reservewiel mee. Ook geven wij u een kentekenplaathouder waar u uw kenteken in kunt bevestigen.

Tegen een meerprijs kunt u ook nog lastdragers en fietsdragers huren.