Bagagewagen Rotterdam huren

Bagagewagen Rotterdam Verhuur.
Binnenkort staat de vakantie periode weer voor de deur en u wilt goed bepakt op reis gaan. Maar al die bagage moet natuurlijk wel vervoerd worden. Stebro Verhuur biedt u graag haar bagagewagens aan om stressvrij en stijlvol op vakantie te gaan. De bagagewagens zijn van het merk Anssems en staan in Rotterdam. Onze bagagewagens lopen zeer licht door het geringe gewicht en mogen gewoon met een rijbewijs B bestuurt worden.

Rotterdam bagagewagen verhuur

Bagagewagen vakantie verhuur

Bagagewagen vakantie huren.
Al sinds 2009 verhuren wij bagagewagens en zien dat dit vooral voor de vakantie een geliefd vervoersmiddel is. De wagens zijn met meerdere sloten beveiligd, waaronder de bagageruimte en de bagagewagen zelf, uw bagage ligt dus veilig in de klep en de bagagewagen zelf staat ook veilig door de meegeleverde wielklem en disselslot. De bagageruimte heeft 2 aparte ingebouwde sloten die het beveiligen. Uw bagage is niet alleen veilig voor diefstal maar ook voor het weer. Ze zijn namelijk allen volledig waterdicht. Wij raden u aan snel te zijn met boeken in de vakantieperiode. De ervaring leert dat wij al vroeg vol zitten. Op de pagina’s van de bagagewagens zelf kunt u de beschikbaarheid zien.

Bagagewagen Rotterdam verhuur

Bagagewagen Rotterdam huren.
Aan de rand van Rotterdam kunt u de bagagewagen ophalen en terugbrengen. Wij hebben een locatie in Krimpen aan de Lek en een locatie in Nieuwerkerk aan den Ijssel.

U kunt reserveren via de pagina’s van de bagagewagens.Stuur via het speciale reserveringsformulier uw aanvraag en wij zullen binnen maximaal twee werkdagen antwoorden. Wanneer alles is geregeld is de bagagewagen klaar om opgehaald te worden. Bij aankomst zullen we u de belangrijke dingen uitleggen en de bagagewagen achter de auto bevestigen. Dan zit onze taak erop en kunt u veilig en stijlvol op reis!

Mocht u nog andere vragen hebben dan kunt u die altijd stellen via ons contactformulier.