Vakantie aanhangwagen

Vakantie aanhangwagen huren
U gaat op vakantie en heeft een aanhangwagen nodig voor alle bagage. Dan ben u bij ons op de juiste plek! Stebro Verhuur biedt 4 type vakantie aanhangwagens speciaal ontworpen voor het vervoer van bagage. Zo zijn de aanhangwagens alleen waterdicht en zijn de de bagagecompartimenten afgesloten met twee ingebouwde sloten. Ook krijgt u een disselslot en wielklem mee. Zo staat de aanhangwagen altijd veilig en is uw bagage dat ook.

De vier vakantie aanhangwagens kunnen allen netto 500 kilo meenemen. De vier aanhangwagens verschillen alleen qua grootte. Zo kan de kleinste 860 liter meenemen en de grootste maar liefst 1500 liter. Met de kleinste kunt u met een gezin van totaal 3/4 mensen prima uit de voeten.

 

vakantie aanhangwagen verhuur

De ANWB schrijft zelfs:

”Zeer stabiele en onderhoudsvriendelijke bagagewagen. Tot in detail perfect afgewerkt, zoals de weggewerkte klepvergrendeling aan de achterzijde van de neerlaatbare laadklep. Standaard voorzien van een sterk neuswiel en scharnierend en afneembaar deksel. Ook te bestellen met deksel scharnierend naar de voorzijde. Voorzien van een geïntegreerde imperiaal die geschikt is voor dakdragers. Leverbaar in diverse maten. Slechts 148 kg eigen gewicht.”

Aanhangwagen Verhuur

De vakantie aanhangwagen kan worden opgehaald in de regio Rotterdam en Gouda. Nadat u op de pagina van de desbetreffende aanhangwagen uw reserving hebt verzonden, reageren wij binnen 2 werkdagen om de reservering te bevestigen. Wanneer wij de aanbetaling van €50,- ontvangen hebben is de vakantie aanhangwagen definitief op uw naam gereserveerd. Bij het ophalen hoeft u alleen een eigen witte kentekenplaat mee te nemen. zie voor de prijs de prijzen pagina en wat er allemaal inbegrepen is.

Stebro Verhuur heeft alleen aanhnagswagens zonder drukke reclame op de aanhnagwagen. De aanhnagwagens zien er strak uit. U gaat dus in stijl op reis. Zie de foto’s.

Voor verdere vragen kunt u contact met ons opnemen