Aanhanger Gouda

Aanhanger huren in gouda? dan kunt u bij ons terecht! Wij bieden aanhangers voor uw vakantie. In onze vakantie aanhangers kunt u veilig op reis. Het zijn gesloten aanhangers met deksel, hierdoor kun u uw bagage makkelijk en droog meenemen. De randen zijn namelijk afgedicht met rubbers hierdoor is de totale laadruimte waterdicht. Ook is de deksel vergrendeld met meerdere sloten, alleen u kunt dus de gesloten aanhanger openen. Verder leveren wij ook een disselslot en wielklem, uw bagage kunt u dus altijd veilig meenemen.

aanhanger gouda

Vakantie verhuur

Vakantie accessoires, kunt u ook bij ons huren. Zo kunt u twee fietsen tot 20 kilo meenemen middels onze fietsendragers en kunt u ook lastdragers huren. kijk voor een overzicht bij de veel gestelde vragen. Let wel op dat E-bikes veelal te zwaar zijn. Deze accessoires zijn tevens op te halen in de regio Gouda in Nieuwerkerk aan den Ijssel.

Aanhanger Gouda huren

In de regio Gouda geven wij onze aanhangers uit in Nieuwerkerk aan den IJssel, makkelijk te bereiken via de snelweg A20. Bij het ophalen krijgt u van ons de instructies en bent u klaar voor de reis. De aanhangers kunt u flexibel ophalen, zo is het mogelijk buiten werktijden en in het weekend, dit stemmen we persoonlijk met u af. Uiteraard kan het terugbrengen ook weer flexibel.

Om te reserveren gaat u naar de reserveringspagina. Hier kiest u een gesloten aanhanger uit die aan uw wensen voldoet. U kunt via het speciale reservingsformulier uw aanvraag indienen, wanneer in die periode het type gesloten aanhanger nog beschikbaar is, bevestigen wij de reservering binnen 2 werkdagen. Na aanbetaling van 50 euro is de reservering definitief.

Alle aanhangers hebben een netto laadvermogen van 500 kilo, ze verschillen alleen qua inhoud. Met onze kleinste aanhanger is het al mogelijk de bagage voor een gezin met twee kinderen mee te nemen.